Най-добрите букмейкъри

Информация за топ букмейкърите по света

Новини, бонуси и промоции за букмейкърите


Виена/Мадрид, 28 септември 2009 - bwin и футболният клуб Реал Мадрид обявиха днес подновяването на своя договор за спонсорство до сезон 2012-2013 г. Споразумението между най-големия в света доставчик на онлайн игри и най-добрия футболен клуб на XX век ще влезе в сила на 1 юли 2010 г. С удължаването на договора bwin подчертава своя дългосрочен ангажимент към футбола от най-високо ниво, предлагайки необичаен залог, с който да отбележи случая.

Специалният залог е дали Реал Мадрид ще спечели за 10-ти път титлата в Шампионската лига до 2013 г. Залогът ще бъде отворен за всички потребители на bwin в продължение на 48 часа, започвайки от 21:00 ч. българско време днес, 28 септември. 100 от участвалите потребители на bwin след това ще бъдат изтеглени чрез жребий. Ако те са заложили на „да” и Реал Мадрид отново спечели титлата в Шампионската лига до 2013 г., те ще получат печалба при коефициент 100:1 за залог от максимум 10 евро.

И двете страни са доволни от продължаването на взаимното сътрудничество и подчертаха неговото значение за международния футбол от най-високо ниво.





0 коментара:

Публикуване на коментар


Класация

Вие предпочитате:

Гласувайте за нас в БгТоп