Най-добрите букмейкъри

Информация за топ букмейкърите по света

Offsidebet - Твоят личен букмейкър

Offsidebet е един от най-новите букмейкъри стъпили на българска земя. Този букмейкър съчетава богат избор от залози за почти всички популярни видове спорт и не само. Offsidebet предлага и възможности за залози за това кой ще спечели таз годишния Мюзик Айдъл и още много други подобни игри.

Offsidebet успява да привлича много ново клиенти благодарение на добрите коефициенти и възможността за залози на много спортове. Също така при регистрация ще имате и възможност за залози на живо (Livebet), което обаче не е от най-силните страни на този букмейкър. Въпреки, че е още сравнително нов за България Offsidebet доста се хареса на българската публика, главно заради многото и атрактивни възможностти за залагания не само на спортове, а и на телевизионни игри.


Едно от най-голямите предимства на Offsidebet е възможността за депозиране чрез ePay. Директен кеш. Offsidebet са първия букмейкър, който предлага възможност не само за депозиране, а и за теглене чрез ePay . Самата регистрация е направена максимално лесно и няма да ви отнеме повече от няколко минутки. Възможностите за депозиране на средства са много но най-използвания е чрез дебитна или кредитна карта. Също така можете да депозирате и чрез Moneybookers. Ако нямате кредитна или дебитна карта и никоя от другите възможности които са позочени на сайта не ви устройват можете да депозирате пари в кеш чрез EasyPay които имат над 800 пункта в цялата страна.

При регистрация в Offsidebet ще имате възможността да се насладите и на игрите които казиното предлага. Покера също е на почит в този букмейкър, което е добре предвид непрекъснато растящата популярност на покера в България.

Offsidebet е един от най-новите букмейкъри стъпили на българска земя и разбира се изниква въпроса за сигурността. Offsidebet имат пунктове за залагания в Европа които ежедневно се използват.

0 коментара:

Публикуване на коментар


Класация

Вие предпочитате:

Гласувайте за нас в БгТоп